Главная
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Труды сотрудников ИБФ СО РАН - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Каталог книг и продолжающихся изданий библиотеки Института биофизики СО РАН (2)Иностранные журналы библиотеки Института биофизики СО РАН (2)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Поисковый запрос: (<.>S=Ecology<.>)
Общее количество найденных документов : 1
1.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Dgebuadze, Yu. Yu., Sushchik N. N., Bashinskiy I. V., Makhutova O. N., Kalacheva G. S., Osipov V. V., Gladyshev M. I.
Заглавие : Analysis of fatty acid composition revealed differences in the diets of tadpoles of two amphibian species
Колич.характеристики :4 с
Коллективы : basic research program of the Russian Federation [51.1.1]; Grant Council of the President of the Russian Federation for State Support of Leading Scientific Schools [NSh-9249.2016.5]; Russian Foundation for Basic Research [16-04-01248, 16-34-00119 mol_a]
Место публикации : Dokl. Biochem. Biophys.: MAIK NAUKA/INTERPERIODICA/SPRINGER, 2017. - Vol. 472, Is. 1. - С. 31-34. - ISSN 1607-6729, DOI 10.1134/S1607672917010082. - ISSN 1608-3091(eISSN)
Примечания : Cited References:15. - This study was supported by the State task within the framework of the basic research program of the Russian Federation (subject no. 51.1.1), the Grant Council of the President of the Russian Federation for State Support of Leading Scientific Schools (project no. NSh-9249.2016.5), and partly by the Russian Foundation for Basic Research (project nos. 16-04-01248 and 16-34-00119 mol_a).
Предметные рубрики: ECOLOGY
Аннотация: The study of the composition of fatty acid markers of tadpoles of cohabiting amphibian species for the first time revealed differences in their diets: the moor frog Rana arvalis prefers bacteria not associated with plant detritus, whereas the diet of the common spadefoot Pelobates fuscus is based on cyanobacteria, green algae, diatoms, and possibly higher plants. Major differences in the fatty acid composition are determined by the difference in the percentage of eicosapentaenoic and myristic acids.
WOS,
Смотреть статью,
Scopus
Найти похожие
 

Другие библиотеки

© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)