1.
| Г5 H22
Handbook of thermal analysis and calorimetry. - Amsterdam ; Boston ; Heidelberg : Elsevier. Vol. 5 : Recent advances, techniques and applications / ed. by M. E. Brown, P. K. Gallagher. - Amsterdam ; Boston ; Heidelberg : Elsevier, 2008. - XXIII,755 p. : ill. ; 25 cm. - Bibliogr. at the end of the chapters - Ind. - Ind.: p. 733-755. - ISBN 978-0-444-53123-0 : Б. ц. Перевод заглавия: Руководство по термическому анализу и калориметрии. Достижения, техника, применение Содержание: Introduction Developments in nomenclature Micro-thermal analysis and related techniques Pulse thermal analysis The quartz crystal microbalance Heating stage spectroscopy: infrared, Raman, energy dispersive X-Ray and X-Ray photoelectron spectroscopy Electrical techniques Benefits and potentials of high performance differential scanning calorimetry Dynamic pulse calorimetry - thermophysical properties of solid and liquid metals and alloys Surface properties of nanoparticles Heterogeneous catalysic on solids Coordination compounds and inorganics Isoconversional kinetics Thermochemistry Thermal analysis and rheology Polymorphism Dental materials Medical applications of thermal methods Quality control Перевод заглавия: Руководство по термическому анализу и калориметрии. Достижения, техника, применениеББК Г532 Рубрики: Анализ термический--Техника--Применение Калориметрия--Техника--Применение
Оглавление Держатели документа: Библиотека Института физики им. Л.В. Киренского СО РАН Доп.точки доступа: Brown, Michael E. \ed.\; Gallagher, Patrick K. \ed.\
Экземпляры всего: 1 КФ (1) Свободны: КФ (1)} Найти похожие
|